Praktisk informasjon

Virak 2019 arrangeres av bibliotekene ved UiS og UiA. Konferansen finner sted på Universitetet i Stavanger 13.-14. juni og vil foregå på UiS Ullandhaug. Her finner dere UiS sitt hovedbibliotek, og vi håper dere vil ta en titt innom Norges første døgnåpne universitetsbibliotek!

Velkommen til Stavanger!

De fleste kjenner kanskje Stavanger som Europas olje- og energihovedstad. Stavanger kan også by på et urbant og spennende bymiljø med en rekke kulturelle severdigheter, shoppingmuligheter og gode restauranter. I tillegg har regionen mange naturattraksjoner, som Solastranden, Lysefjorden og Prekestolen! Les mer om Stavangerområdet.

Transport

UiS Ullandhaug ligger omtrent 5 km fra Stavanger sentrum. Buss nr 6, 7, X60 og X90 går fra Byterminalen i sentrum til universitetet. Sjekk www.kolumbus.no for informasjon om rutetider, og last gjerne ned Kolumbus sin billett-app for enkel betaling.

Fra flyplassen kan du ta flybussen direkte til universitetet. Her finner du informasjon om flybussen og avgangstider. Drosje fra flyplassen til UiS koster rundt 350 kroner.

Kjører du bil? Ullandhaug ligger omtrent 10 minutter med kjøring via E39 fra Stavanger sentrum og 15 minutt via E39 fra Sandnes. Fra Stavanger lufthavn Sola tar det ca. 15 minutt. Fra Stavanger sentrum, ta avkjøring mot Ullandhaug. Fra Sandnes/Sola, ta avkjøring mot Madla. Det er gratis å parkere på Universitetsområdet, men for å unngå bot må du parkere rett. Vær oppmerksom på at noen parkeringsplasser er reservert for personer med særskilt tillatelse.

For å finne frem på Universitetet i Stavanger anbefaler vi å bruke Mazemap, vårt campuskart. Her kan du finne lokasjonene på rommene som brukes under konferansen. Vi har også et konferansekart (pdf) som viser hvor rommene ligger.

Har du forhåndsmeldt deg på vår gratis konferansebuss, så vil den gå fra Kjølv Egelandshus, Inngang Vest kl. 16.15 dag 1 til Stavanger sentrum og kl. 16.00 dag 2 til Stavanger flyplass, Sola.

Stavanger Taxi, tlf. 51 90 90 90. Be om å få taxi til UiS, Kjølv Egelandshus, Inngang vest eller til taxiholdeplassen utenfor Arne Rettedalshus. Spør gjerne verter i oransje t-skjorte om veien.

Festmiddag: Flor og Fjære

Ikke gå glipp av festmiddagen 13.juni! Vi avslutter dag 1 av konferansen med et besøk til Flor og Fjære. En 20-minutters behagelig båttur fra Strandkaien i Stavanger tar oss til de unike blomsterhagene på den familieeide øya. Her blir det guidet tur utendørs i blomsterhagene før vi får servert en delikat middag. Benytt anledningen til å være med på denne unike opplevelsen!

Båten går presis kl. 18 fra Strandkaien i Stavanger sentrum. Båten returnerer fra Flor & Fjære kl. 22.30 og er tilbake ved Strandkaien i sentrum kl. 23. Husk å ta med deltagerkortet som billett.

Antrekk: Praktisk og i tråd med værmeldingen.

Konferansehotell

Thon Hotel Maritim og Comfort Hotel Stavanger er konferansehotell for VIRAK. De ligger begge to midt i Stavanger sentrum, og har kort vei til holdeplass for buss til UiS og til Strandkaien hvor båt til festmiddag har avgang og ankomst.

Sosiale medier

Følg oss på Facebook og Twitter for siste nytt om konferansen.

Konferansearrangør

Atlantic Mice AS
Verftsgata 6A
6416 MOLDE

Org.nr.: 979466269

Kontakt

Kontakt oss på kontakt@virak-konferansen.no