Praktisk informasjon

Virak 2019 arrangeres av bibliotekene ved UiS og UiA. Konferansen finner sted på Universitetet i Stavanger 13.-14. juni og vil foregå på UiS Ullandhaug. Her finner dere UiS sitt hovedbibliotek, og vi håper dere vil ta en titt innom Norges første døgnåpne universitetsbibliotek!

Velkommen til Stavanger!

De fleste kjenner kanskje Stavanger som Europas olje- og energihovedstad. Stavanger kan også by på et urbant og spennende bymiljø med en rekke kulturelle severdigheter, shoppingmuligheter og gode restauranter. I tillegg har regionen mange naturattraksjoner, som Solastranden, Lysefjorden og Prekestolen! Les mer om Stavangerområdet.

Transport

UiS Ullandhaug ligger omtrent 5 km fra Stavanger sentrum. Buss nr 6, 7, X60 og X90 går fra sentrum til universitetet. Sjekk www.kolumbus.no for informasjon om rutetider, og last gjerne ned Kolumbus sin billett-app for enkel betaling.

Fra flyplassen kan du ta flybussen direkte til universitetet. Her finner du informasjon om flybussen og avgangstider. Drosje fra flyplassen til UiS koster rundt 350 kroner.

Kjører du bil? Ullandhaug ligger omtrent 10 minutter med kjøring via E39 fra Stavanger sentrum og 15 minutt via E39 fra Sandnes. Fra Stavanger lufthavn Sola tar det ca. 15 minutt. Fra Stavanger sentrum, ta avkjøring mot Ullandhaug. Fra Sandnes/Sola, ta avkjøring mot Madla. Det er gratis å parkere på Universitetsområdet, men for å unngå bot må du parkere rett. Vær oppmerksom på at noen parkeringsplasser er reservert for personer med særskilt tillatelse.

For å finne frem på Universitetet i Stavanger anbefaler vi å bruke Mazemap, vårt campuskart. Her kan du finne lokasjonene på rommene som brukes under konferansen.

Ønsker du å benytte deg av gratis oppsatt buss etter konferansen til sentrum dag 1 og buss til flyplassen dag 2 må du velge det når du melder deg på. Du finner mer info under Påmelding.

Festmiddag: Flor og Fjære

Ikke gå glipp av festmiddagen 13.juni! Vi avslutter dag 1 av konferansen med et besøk til Flor og Fjære. En 20-minutters behagelig båttur fra Strandkaien i Stavanger tar oss til de unike blomsterhagene på den familieeide øya. Her blir det guidet tur i blomsterhagene før vi får servert en delikat middag. Benytt anledningen til å være med på denne unike opplevelsen!

Sosiale medier

Følg oss på Facebook og Twitter for siste nytt om konferansen.

Konferansearrangør

Atlantic Mice AS
Verftsgata 6A
6416 MOLDE

Org.nr.: 979466269

Kontakt

Kontakt oss på kontakt@virak-konferansen.no